Het team van Kattengenetica.nl

Wie zijn wij?

Wij, Renate Leijen en Gosling de Beer hebben beide in het verleden in het onderwijs gewerkt als leerkracht en hebben jaren ervaring als kattenkeurmeester. Onze grootste hobby is, naast natuurlijk de katten, de kattengenetica. Voor het NOK, het Nederlands Onafhankelijk Kattenkeurmeestersgilde hebben wij in 2012 een Geneticacursus ontwikkeld en gegeven.

Waarom deze cursussen en puzzelboeken?

Naar aanleiding van die avondcursus kregen wij vragen van mensen die graag hadden willen komen maar voor wie dat niet mogelijk was om verschillende redenen. We besloten daarom om een cursus samen te stellen die je thuis kunt maken op een moment dat jou uitkomt met persoonlijke aandacht via mail als je iets niet begrijpt of meer uitleg wilt. Thuis lekker met een kat op schoot meer leren over kattengenetica, Je hoeft de deur niet uit, zelfs niet voor je examen. Er zijn dus ook geen bijkomende kosten voor reizen naar een locatie.

Wij hebben enorm veel plezier in het maken van cursussen en puzzelboeken die voor iedereen geschikt zijn. En wij hopen dat de cursisten de cursussen met veel plezier zullen volgen. En de puzzelaars wensen wij veel puzzelplezier