Basiscursus Kattengenetica

De cursus bestaat uit een cursusboek vol met informatie in een begrijpelijke taal geschreven. In de 12 lessen met leerstof en vraagstukken leer je de basis van de kattengenetica. Je maakt de vraagstukken, stuurt je antwoorden naar de docenten en zij kijken het na, je krijgt een antwoord waarin wij uitleggen waarom een vraag fout beantwoord is, zodat je begrijpt waarom je antwoord fout is. Gedurende de hele cursus heb je een vaste begeleider.

Met het cursusboek in je hand leer je stap voor stap en als je het niet begrijpt stuur je een mailtje met je vraag en krijg je een persoonlijk antwoord met uitleg
De cursus wordt afgesloten met een examen en als je dat goed gemaakt hebt krijg je een certificaat en ook een logo voor op je website. Wil je geen examen doen dan kun je een certificaat krijgen waarop staat dat je de cursus gevolgd hebt.


 


Inhoud Basiscursus

Les 1    Algemene inleiding in de kattengenetica
Les 2    Termen en codes
Les 3    Korthaar en langhaar
Les 4    Basiskleuren
Les 5    Van zwart naar fawn
Les 6    Agouti en tabby
Les 7    Wit
Les 8    Witte vlekken, het S-gen
Les 9    Zilver
Les 10  Albino-gen
Les 11  Stambomen lezen en kleurentest
Les 12  Geneticapuzzels en proefexamen

Kosten

De cursus kost 149,50 euro, inclusief 21 % BTW, examen en verzending (boek en certificaat)
De cursusduur is maximaal twaalf maanden, inclusief examen, maar sneller mag ook!

Ten aanzien van de studietijd hebben wij een soepel beleid, als je door omstandigheden de cursus niet binnen de gestelde termijn van 12 maanden kan afmaken dan zullen wij in overleg met je een andere regeling treffen. Het leven loopt namelijk niet altijd zo als je het zelf wilt.

Wat krijg je daarvoor?

Het cursusboek , full colour en ruim 100 pagina’s boordevol met informatie, professioneel fotomateriaal en grafische afbeeldingen
Begeleiding via e-mail
Een examen
Een certificaat
Een logo voor op je website